Auto - IV | Ispusni sistemi

Auto - IV

Slavonska cesta 63, Bjelovar, 43000 Tel: 043 235 557

Mehanika

Amortizeri, kocnice, sleni, ispušni sistemi alu i inox, auto-optika, antikorozivna zaštita.

Saznaj više

Pneumatici

Sve vrste i dimenzije pneumatika, Alu i metalnih naplataka za osobna i sva druga vozila.

Saznaj više

Brzi servis

Izmjena ulja, filtera, baterija, metlica brisaca, sijalica, auto-optika.

Saznaj više

Sigurno, pouzdano i prcizno 3D

Kako bih vam pružili što bolju uslugu i unapredili naš servis u ponudi je auto optika 3D.

Nova tehnologija sa 8 digitalnih kamera visoke rezolucije, visoka preciznost u radu, baza podataka sa najnovijim vozilima. Ukazali ste nam povjerenje kroz protekle godine, maša je dužnost Vama pružiti što bolju i kvalitetniju uslugu, ulagati u novu i moderniju opremu da bi kaliteta usluge uvijek bila na vrhuncu. Provjerite i podesite vaše vozilo na moderan i precizan način.

Ljetni pneumatici

Kao i svake sezone kod nas možete pronaci raznovrstan asortiman ljetnih pneumatika po standardno niskim cijenama. U ponudi su poznati brendovi poput Vredestein, Michelina, Continentala, Klebera pa do manje poznatijih ali kvalitetnih Apollo pneumatika, svih cjenovnih razreda i dimenzija, kako za osobna tako i za polu-teretna i teretna vozila te poljoprivredni program.

SPORTRAC 5
Sportrac 5 je izuzetno tiha i udobna guma, razvijena u suradnji s tvrtkom Giugiaro. Ova guma superiorna je po pitanju stabilnosti i mogućnosti koje pruža za sportsku vožnju, što znači da pruža odlično upravljanje i na mokrim i na suhim podlogama. Ravnomjeran površinski tlak s niskom razinom zraka, u kombinaciji s asimetričnim žljebovima, osigurava optimalan hvat i kratak zaustavni put. Mali žljebovi u srednjem dijelu gazećeg sloja koji imaju optimalnu dubinu dodatno povećavaju energetsku učinkovitost gume. Osim toga, guma se savršeno ravnomjerno troši. Uz nisku razinu buke koju omogućavaju napredan dizajn širokog gazećeg sloja i uzdužni žljebovi, Sportrac 5 idealna je guma u ovoj kategoriji.
ULTRAC SATIN
Vredestein Ultrac Satin jeljetna guma koja sadrži najnoviji oblik i smjesu. Sigurnost i udobnost osnovni su ciljevi na koje se pazilo tijekom izrade gume. Vrhunska upravljivost i kraći zaustavni put prilikom kočenja postižu se upotrebom jedinstvene smole koja povećava prianjanje u gaznom sloju u obliku slova Z na profilu. Asimetričan profil i najbolji otisak omogućuju odličnu kontrolu tijekom vožnje i pouzdano odzivno upravljanje. Pet poboljšanja smjese za veću energetsku učinkovitost u gaznom sloju, gaznoj površini, bočnim stranicama, nosećoj strukturi i gumenim trakama naplatka, uključujući poboljšanu geometriju gume - sve navedeno smanjuje gubitak energije za 16 %, pruža smanjeni otpor kotrljanja (i štedi gorivo) uz istu kvalitetu prianjanja na mokrim cestama.
MICHELIN CrossClimate
Predstavljamo vam pneumatike MICHELIN CrossClimate revolucionarnih performansi s kojima ste sigurni u svim vremenskim uvjetima. Imaju sve prednosti ljetnih pneumatika kada je u pitanju kočenje na mokrom, kočenje na suhom, dugi vijek trajanja i niska potrošnja te sve prednosti zimskih pneumatika kada je u pitanju trakcija i kočenje po hladnom i povremeno snježnom vremenu. Vozite na istom kompletu pneumatika tokom čitave godine! Uvijek su vam dostupne prednosti tehnologije MICHELIN Total Performance