Auto - IV

Slavonska cesta 63, Bjelovar, 43000 Tel: 043 235 557

Mehanika

Amortizeri, kocnice, sleni, ispušni sistemi alu i inox, auto-optika, antikorozivna zaštita.

Saznaj više

Pneumatici

Sve vrste i dimenzije pneumatika, Alu i metalnih naplataka za osobna i sva druga vozila.

Saznaj više

Brzi servis

Izmjena ulja, filtera, baterija, metlica brisaca, sijalica, auto-optika.

Saznaj više

Mehanika - servis

U našim radionicama možete obaviti servis na gotovo svim vozilima, kako osobnim tako i kombi vozilima. Usluga je brza i kvalitetna, te uz račun ide i garancija. Sa našim ili vašim djelovima.

Zbog što kvalitetnije usluge poželjno se je najaviti ( telefonom ili posjetom servisu ) i dogovoriti servis i termin. Kako bi osigurali što bolju kvalitetu samog servisiranja vozila prakticiramo ugradnju djelova iz naše nabave, zbog same garancije na ugrađene djelove.

Šta je servis?

Pod pojmom servis smatramo izmjenu ulja u motoru, izmjenu uljnog filtera, filtera zraka, filtera goriva i filtera kabine vozila. Kontrolu ulja u transmisiji, kontrola antifriza, kontrola kočione tekučine, te vizualni pregled svih djelova na vozilu ( podvozije, upravljački mehanizam, ispušni sistem pneumatici).

Popravak i zamjena djelova na vozilu.

U našem servisu također možete servisirati ili izmjeniti sve vezano uz kočioni sistem, amortizere, kugle, krajnike, opruge-gibnjeve, kvačilo, zupčasto i klinasto te mikro remenje, ispušni sistem. Nakon popravka na podvoziju vozila potrebno je napraviti geometriju istoga što također možete obaviti u našem servisu.

U ponudi imamo također baterije za sve tipove vozila, metlice brisača, žaruljice i tekučinu za pranje vjetrobranskog stakla. Sve to na jednom mjestu, brzo i kvalitetno, pouzdano i odgovorno za Vas nudimo u našin radionicama već dugi niz godina. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu i pouzdanost Auto - IV servisa.

Partneri u poslovanjuServisa

Suradnja sa najboljima jedina vodi do uspješnog poslovanja.

Svi oni su naši ponosni partneri u poslovanju našeg servisa i omogućuju nam kvalitetu u radu.

Ekologija

Sigurno zbrinjavanje otpada.

Ekološki smo osvješteni, zbrinjavanju opasnih otpada posvečujemo ozbiljnu pažnju. Prema zakonskim regulativama sav otpad iz servisa se ispravno i zakonski zbrinjava kod ovlaštenih firmi. Tako da vaše ulje i drugi opasan otpad nebi završio na neprikladnom mjestu u prirodi i time ugrozio naše i živote naše djece.